Maankaivuu- ja viherrakennustyöt vauhdilla

Kaivuutyöt osaavalta taholta

Milako Oy Maansiirto on maanrakennukseen erikoistunut perheyritys, joka hoitaa kaivuutyöt ja maisemoinnin ripeästi ja ammattitaidolla. Milakoa edeltävä Tmi Jouni Haimila perustettiin vuonna 2005, joka on nyt muuttanut yhtiömuotonsa ja nimensä Milako Oy Maansiirroksi. Yritys toimii tutulla ammattiosaamisella luotettavaa jälkeä toteuttaen Lopelta käsin ympäri Etelä-Suomea. Asiakkaamme tulevat etenkin pääkaupunkiseudulta, mutta toimimme joustavasti koko Etelä-Suomen alueella.

Yrityksessämme työskentelevät alalla tunnetut ammattilaiset Jouni Haimila, Pirjo Haimila, Joni Haimila sekä Mikko Tamminen. Milako Oy Maansiirto työllistää myös muita maanrakennusalan ammattilaisia.

Ota yhteyttä

Olemme tunnettu ja luotettu yritys, jonka laadukas työnjälki varmistaa asiakastyytyväisyyden. Kun suunnittelet maanrakennusurakkaa,kysy tarjous meiltä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Kiinnostuitko palveluistamme?

Jätä viestisi, otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Milako Oy Maansiirto
Puutteenperäntie 15
12600 Läyliäinen

Y-tunnus: 26088119
Puh: 0207346870

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Milako Oy Maansiirto:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.